ماموستا جلال مرادی با بیان اینکه مقاومت هشت سال دفاع مقدس برگرفته از فرهنگ عاشورایی بود؛ عنوان کرد: نهضت حسینی الگوی ظلم ستیزی است نه تنها در زمان خود بلکه در همه اعصار این روحیه ظلم ستیزی نهفته است و مردم با تفکر حسینی و قیام وی در هر جایی به مقابله با ظلم میپردازند.
شخصیت امام حسین (علیهالسلام) از دیدگاه علمای شاخص اهل سنت، از جمله علمای برجسته مانند امام احمد بن حنبل، ابن تیمیه، ابن حجر عسقلانی، و ابن کثیر، به عنوان یکی از معصومین و نماد مقاومت در برابر ظلم و فساد، توصیف شده است که در ادامه نظر هر شخصیت را تشریح می کنیم.
ماموستا رستمی با بیان اینکه قیام امام حسین (ع) درس بزرگی برای بشریت است؛ گفت: نهضت حسینی فقط سینه زنی و سوگواری نیست بلکه یک مسئله مهم به عنوان اتحاد، رحمت، اخوت و وحدت در بین تمام مسلمانان جهان است.
امام جماعت مسجد جامع سنندج عنوان کرد: شهادت امام حسین علیه السلام در زمانی که دین به انحراف کشیده شد و امر به معروف و نهی از منکر برداشته شد، رخ داد؛ اگر مقاومت، ایثار و ایستادگی ایشان در آن زمان نبود امروز نشر اینچنینی وجود نداشت.
ماموستا هاشم نوری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران یک نقطه عطف در مقابل مستکبران و قلدران جهانی است؛ عنوان کرد: حرکت مهم و عظیم طوفان الاقصی چهره پوشالی غرب را نمایان کرد و به جهان نشان داد که اسرائیل در مقابل مجاهدین حماس پوچ و توخالی است.
سرپرست مرکز بزرگ اسلامی شهرستان دهگلان با بیان اینکه میدان مشارکت سیاسی مردم باز است؛ عنوان کرد: در ایران اسلامی برای هر یک رای برخلاف غرب احترام قائل میشود و حتی در دورترین نقاط هم راز افراد محفوظ است.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با بیان اینکه مشارکت زیاد مردم در انتخابات توانایی کشور را افزایش میدهد؛ گفت: مشارکت بالا صدای رئیس جمهور منتخب را در دفاع از حق ملت رساتر و بلندتر میکند.
علما و روحانیون اهل سنت کردستان خواستار مشارکت حداکثری و پرشکوه ملت و مردم ایران اسلامی و خصوصا مردم متدین کردستان در روز جمعه ۱۵ تیرماه جاری در دور دوم ریاست جمهوری شدند.
ماموستا محمود ابنخیاط عنوان کرد: مسلما امنیت و آرامش ما با آرای زیاد مردم ممکن میشود و حتی تعداد بالای آرا میتواند اعلام وجود در عرصه بینالمللی را برای ما فراهم کند.
ماموستا اقبال بهمنی عنوان کرد: حضور حداکثری مردم کردستان در پای صندوقهای رأی مهم بوده و انتخاب فردی مانند شهید رئیسی که برای حل مشکلات در صحنه باشد، وظیفه مردم است.
ماموستا فایق رستمی عنوان کرد: مردم با شرکت در انتخابات سرنوشت و آینده بهتری را برای کشور رقم میزنند و مردم بصیر ما نامزدی که دغدغهمند و تلاشگر است را به عنوان راس امور قوه مجریه انتخاب میکنند.
علمای اهل سنت استان کردستان، ضمن اشاره به نقش و وفاداری مردم ولایت مدار اهل سنت این استان به آرمان های مقدس انقلاب اسلامی ایران اعلام نمودند: ضمن حضور حداکثری در انتخابات پیش رو از تمامی ملت شریف ایران بخصوص مردم اهل تسنن کردستان برای حضور پرشور در انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه 1403 دعوت بعمل می آید.
امام جمعه شهرستان دهگلان با اشاره به حدیث پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله گفت: «من کنت مولاه فهذا علی مولاه» می تواند پل بزرگ وحدت در بین مسلمانان و امت اسلامی باشد.
همایش روحانیون کردستان با موضوع انتخابات و ضرورت مشارکت حداکثری با حضور نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان در محل سالن اجتماعات سردار شهید سلیمانی در مجتمع فرهنگی امام علی (ع) این استان برگزار شد.